Poznáme mená ďalších hviezd, ktoré sa predstavia na Oscaroch

NETKY.SK • 16 Február 2017, 18:36 • 2 min
Poznáme mená ďalších hviezd, ktoré sa predstavia na Oscaroch

NEW YORK - Producenti 89. oscarového ceremoniálu Michael De Luca a Jennifer Todd zverejnili zoznam ďalších osobností, ktoré sa zúčastnia na udeľovaní cien americkej Akadémie filmových umení a vied.

slovakia

left justify in out

Predstavovať nominovaných a odovzdávať ceny budú aj Amy Adams, Riz Ahmed, Javier Bardem, John Cho, Dwayne Johnson, Felicity Jones, Leslie Mann, Janelle Monáe, David Oyelowo, Emma Stone a Charlize Theron.

 

"Nezáleží na tom, kto ste alebo kde žijete, filmy nás všetkých spájajú. Títo výnimoční herci k tomu pomáhajú svojimi nezmazateľnými a smelými výkonmi. Sme nadšení, že vás môžeme privítať na 89. ročníku udeľovania Oscarov," uviedli Michael De Luca a Jennifer Todd.


Všetci menovaní sa tak pridali k už skôr ohláseným osobnostiam, medzi ktoré patria Leonardo DiCaprio, Brie Larson, Mark Rylance, Alicia Vikander, Halle Berry, Jamie Dornan, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Dakota Johnson, Shirley MacLaine, Kate McKinnon alebo Hailee Steinfeld.


Zoznamu kandidátov v 89. ročníku udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied vládne snímka La La Land, ktorá získala štrnásť nominácií, čím vyrovnala rekord titulov Všetko o Eve (1950) a Titanic (1997). Film režiséra a scenáristu Damiena Chazella však môže získať maximálne trinásť trofejí, keďže v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň má dvojité zastúpenie.

 

Osem nominácií si na konto pripísali snímky Moonlight a Prvý kontakt, o dve menej majú Miesto pri mori, Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu a Lion. Všetky menované sa uchádzajú o Oscara pre najlepší film, pričom deviatku nominovaných v tejto kategórii dopĺňajú Fences, Skryté čísla a Hell or High Water. Slávnostné udeľovanie prestížnych cien sa bude konať v nedeľu 26. februára v hollywoodskom Dolby Theatre. Ceremoniál bude moderovať Jimmy Kimmel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona