Poznáme dôvod brutálneho zákroku polície voči mladej matke na pláži

NETKY.SK • 29 Máj 2018, 16:05 • 2 min
Poznáme dôvod brutálneho zákroku polície voči mladej matke na pláži

NEW JERSEY – Mladá žena obvinila políciu zo surového fyzického útoku, ku ktorému došlo, keď sa cez víkend opaľovala na pláži.

slovakia

left justify in out

20-ročná Emily Weinman si užívala víkend počas štátneho sviatku Memorial Day na pláži vo Wildwoode v New Jersey spolu s jej 18-mesačnou dcérkou, partnerom a ďalšími kamarátmi.

 

Odrazu k nim prišla policajná hliadka a začal problém. Pre podozrenie z pitia alkoholu na verejnosti im dala fúkať. Testy vyšli negatívne a Emily doplnila, že fľaša, ktorú mali pri sebe, bola uzavretá a nedotknutá.

 

Emily miestnym médiám opísala priebeh udalosti: "Mám alkohol, veď je sviatočný víkend a 90% ľudí popíja na pláži, bezpochyby. Dvaja policajti sa k nám priblížili na svojich štyroch kolesách a opýtali sa, koľko máme rokov. Povedali sme im vek. Potom nám dali fúkať a testy vyšli negatívne. Povedala som im, že nepijem alkohol a fľaša, ktorú sme mali pri sebe, bola jasne uzavretá a nedotknutá, čo videli aj policajti," vysvetľuje Emily. Spýtala som sa ich, či nemajú niečo lepšie na práci, ako obťažovať ľudí kvôli pitiu na pláži a povedala som im, že sú oveľa vážnejšie veci, ktoré by mohli riešiť. Policajt povedal: "Chcel som ťa nechať ísť, ale teraz ti to napíšem" a vypýtal si moje meno, neurobila som nič zlého a na ten papier nemal čo napísať, takže som mu meno nedala."

 

To bol dôvod prečo policajt nevinnú matku pred očami jej bábätka strhol na zem bil päsťou do hlavy a zatkol ju.

 

 

Po zverejnení videa a tvrdej kritike zo strany verejnosti, policajt tvrdil, že žena bola opitá a útočila na policajtov. Údajne ich kopla medzi nohy a pľuvala. Obvinili ju z útoku na verejného činiteľa, odmietnutia poskytnúť ID preukaz a kladenia odporu pri zatýkaní.

 

img

 

Incident sa odohral okolo 16:00 na pláži Wildwood, obľúbenom letovisku asi 50 kilometrov južne od Atlantic City na Jersey Shore.

 

Vedúci policajnej stanice Wildwood Robert Regalburto opísal toto video ako "alarmujúce", ​​ale dodal, že ľudia by nemali "robiť závery skôr, ako sa vec objasní.“ Obaja policajti zúčastnení na incidente sú vyšetrovaní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies