Viete, kde vám dajú pôžičku bez registra dlžníkov? Máme pre vás tip!

NETKY.SK • 19 November 2018, 08:00 • 2 min
Viete, kde vám dajú pôžičku bez registra dlžníkov? Máme pre vás tip!

Uznávame, že dostať sa do finančných problémov nie je v dnešnej uponáhľanej a konzumnej dobe vôbec náročné. Zrejme každému z nás sa už stalo, že zabudol zaplatiť splátky alebo faktúry včas. Tieto omeškania vytvárajú negatívne záznamy v registri dlžníkov, čo výrazne sťažuje šancu na pôžičku.

slovakia

left justify in out

Je prirodzené, že banky odmietajú požičiavať peniaze ľuďom, ktorí nedokážu svoje iné finančné záväzky riadne splácať. Vystavujú sa tak prílišnému riziku.

 

K tomu, aby ste sa negatívne zapísali v registri dlžníkov však niekedy stačí skutočne jeden deň omeškania a je vnímaný rovnako, akoby ste vedome nezaplatili faktúru 20 dní.

 

Presne pre takéto prípady existujú nebankové pôžičky bez registra.

 

Pôžičky bez registra ihneď až do 7000 EUR sú realitou.

 

Aj napriek tomu, že podľa novely zákona o spotrebiteľských úveroch musí každá banka ale aj nebankovka nahliadať do spoločných registrov dlžníkov, šanca na pôžičku existuje.

 

Na Slovensku v súčasnosti pôsobia viaceré spoločnosti, ktoré sú ochotné vám požičať, aj keď pre ne z hľadiska záznamov v registri predstavujete mierne riziko, čo však mnoho ľudí nevie a automaticky si myslí, že ak má negatívny záznam v registri, dvere s názvom pôžička sú pre nich nadobro zatvorené.

 

Dnes si dokážete požičať bez registra až 7000 € so splatnosťou až tri roky a šesť mesiacov, čo môže značne pomôcť vašej náročnej finančnej situácii ale dopomôcť k financovaniu úspešnej rekonštrukcie bývania.

 

Úver bez registra v sebe ukrýva viacero výhod.

  • Väčšinou sú „šité na mieru“ pre každého klienta individuálne
  • Majú vysokú mieru schvaľovateľnosti a nerobia rozdiely
  • Sú dostupné aj online z pohodlia domova, nemusíte nikam chodiť
  • Nie sú  účelové a môžete ich tak použiť na čokoľvek

 

Ako sa dostať z registra dlžníkov?

 

Áno, je pravda, že požičať si peniaze dokážete aj s negatívnym záznamom v registri dlžníkov. Ak však uvažujete napríklad nad dlhodobým financovaním bývania prostredníctvom hypotéky, banke sa nevyhnete. V takýchto prípadoch je lepšie predstúpiť pred banku so žiadosťou o hypotéku s čistým štítom.

 

Existuje viacero spôsobov, ako sa dostať z registra dlžníkov. Medzinárodný porovnávač finančných produktov odporúča držať sa dvoch základných.

 

  1. 1. Zabudnite na bezhlavé podávanie žiadostí o úvery. Môže sa totiž stať, že vám ich súčasne schvália vo viacerých bankách, no vy sa rozhodnete čerpať iba jeden. Ostatné záznamy o nečerpaní pôžičky sa zapisujú v registri ako negatívne.
  2. 2. Všetko plaťte včas. Snažte sa naopak nezabúdať na svoje finančné záväzky a pokiaľ viete, že sú splatné vždy v jeden deň v mesiaci, automatizujte svoje platby ako trvalé príkazy cez internetové bankovníctvo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies