Pozícia Andreja Kisku sa mení, zmení sa aj prístup médií

NETKY.SK • 18 Jún 2019, 06:23 • 2 min
Pozícia Andreja Kisku sa mení, zmení sa aj prístup médií

BRATISLAVA - Béla Bugár sa na margo novej strany, ktorá vzniká pod taktovkou exprezidenta Andreja Kisku vyjadril, že jeho pozícia sa teraz mení, vstupuje do "ringu", a tým sa mení aj to, ako k nemu budú pristupovať médiá.

slovakia

left justify in out

Andrej Kiska založenie svojej strany avizoval vopred, včera však vystúpil a oficiálne oznámil jej vznik. Program strany Za ľudí zatiaľ nie je známy, preto sa ani Béla Bugár doposiaľ nemohol vyjadriť k spolupráci s exprezidentom. „Zatiaľ vieme len to, že prezident zakladá politickú stranu,“ vyhlásil Bugár.

 

img


Andrej Kiska včera predstavil svoju novú stranu Za ľudí aj osobnosti, ktoré do nej budú patriť. Sú nimi organizátor zhromaždení Za slušné Slovensko Juraj Šeliga, primátor Nitry Marek Hattas, bývalá europoslankyňa Jana Žitňanská, diplomat a riaditeľ think-tanku Carnegie Europe Tomáš Valášek, bývalá štátna tajomníčka ministerstva spravodlivosti Mária Kolíková či jeho spolupracovníčka z Kancelárie prezidenta SR Vladimíra Marcinková a starosta Spišského Hrhova Vladimír Ledecký.

 

img

 

Kiska tvrdí, že strana Za ľudí nie je stranou jedného človeka, ale ponúka najlepší tím pre Slovensko zložený z ľudí, ktorí už majú za sebou výsledky a úspechy. Komplexný program chcú predstaviť v septembri na sneme. Medzi priority strany bude patriť zdravotníctvo, školstvo, ale aj riešenie korupcie, regionálnych rozdielov či sociálne problémy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies