Požiare v okolí Palárikova prerušili vlakovú dopravu

NETKY.SK • 13 August 2015, 15:29 • 2 min
Požiare v okolí Palárikova prerušili vlakovú dopravu

BRATISLAVA - V úsekoch Šurany - Palárikovo a Palárikovo - Tvrdošovce pre niekoľko požiarov úplne prerušili dopravu osobnými vlakmi.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala Jana Morháčová zo Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK), prerušenie dopravy ovplyvnilo aj medzinárodné vlaky, ktoré jazdia na trase Bratislava - Nové Zámky - Štúrovo a rýchliky na trase Bratislava - Zvolen. Meškanie vlakov odhadli na približne 100 minút.

 

Viac ako 30 hasičov už dve hodiny zasahuje medzi obcami Janov, Tvrdošovce a Palárikovo, kde pri železničnej trati vypukol požiar porastu. Pri hasiacich prácach zasahujú hasiči zo Šale, Komárna, Nitry a niekoľko dobrovoľných hasičov z okolitých obcí. Požiar porastu pri železničnej trati sa rozšíril do dĺžky približne desať kilometrov. Informovala o tom Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru. 


Ako upozornila Morháčová, vlaky pôjdu na Železničnú stanicu Trnovec nad Váhom. "ZSSK zabezpečuje náhradnú autobusovú dopravu, avšak pre túto mimoriadnu situáciu ZSSK odporúča cestujúcim, aby zvážili možnosť zabezpečenia si náhradnej individuálnej dopravy zo staníc Šaľa, Galanta alebo Trnovec nad Váhom," uviedla Morháčová. 

 

Aktuálnu polohu vlakov cestujúci nájdu aj na stránke ŽSR: https://tis.zsr.sk/elis/pohybvlaku-iframe



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies