Požiar zničil v New Jersey drevený chodník, ktorý odolal aj hurikánu Sandy

NETKY.SK • 13 September 2013, 08:06 • 2 min
Požiar zničil v New Jersey drevený chodník, ktorý odolal aj hurikánu Sandy

NEW JERSEY - Mohutný požiar zničil vo štvrtok v americkom meste Seaside Park niekoľko desiatok metrov dreveného chodníka a poškodil viacero obchodov. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Prímorské mesto sa ešte stále spamätáva zo škôd, ktoré tam minulý rok zanechal hurikán Sandy. Guvernér New Jersey Chris Christie povedal, že požiar zničil drevený chodník v dĺžke približne šiestich obytných blokov a poškodil 20 obchodov. Hasičom sa podarilo oheň uhasiť, niektorí však pri tom utrpeli drobné zranenia.

"Povedal som svojim ľuďom, že sa mi chce vracať," vyhlásil Christie na tlačovej konferencii, čím narážal na obrovské úsilie pri obnove mesta, kde v októbri 2012 napáchal obrovské škody hurikán Sandy. "Je to jednoducho neuveriteľné," povedal guvernér a dodal, že príčina požiaru zatiaľ nie je známa. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies