Požiar v Tatranskej Štrbe spôsobil škodu vo výške približne 500.000 eur

NETKY.SK • 30 Január 2023, 12:15 • 2 min
Požiar v Tatranskej Štrbe spôsobil škodu vo výške približne 500.000 eur

Tatranská Štrba - Škodu vo výške približne 500.000 eur spôsobil požiar skladu drevovýroby, ku ktorému došlo v pondelok krátko po polnoci v Tatranskej Štrbe v okrese Poprad.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Miroslava Knišová. Ako povedala, po ohlásení požiaru strechy na spomenutom sklade boli na miesto vyslaní hasiči z Mengusoviec, Vysokých Tatier, Popradu, Kežmarku, ako aj členovia dobrovoľného hasičského zboru obcí Šuňava a Štrba. "Zasahujúcim hasičom sa požiar podarilo po viac ako troch hodinách lokalizovať, momentálne naďalej pracujú na jeho likvidácii," uviedla Knišová. Nakoľko škoda spôsobená požiarom bola predbežne vyčíslená na hodnotu 500.000 eur, na miesto udalosti bola vyslaná aj expertízna skupina na zisťovanie príčin vzniku požiarov z Požiarnotechnického a expertízneho ústavu Ministerstva vnútra SR v Bratislave. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies