Požiar v skladoch v obci Vaďovce spôsobil státisícové škody!

NETKY.SK • 19 Jún 2013, 09:19 • 2 min
Požiar v skladoch v obci Vaďovce spôsobil státisícové škody!

BRATISLAVA/NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Státisícové škody spôsobil požiar v skladoch v obci Vaďovce v okrese Nové Mesto nad Váhom. Príčiny požiaru ešte nie sú známe. V priestoroch s rozlohou približne 400 metrov štvorcových začalo horieť v utorok krátko pred 14:30.

slovakia

left justify in out

Uskladnené tu boli plastové obalové materiály, plastové výlisky, pneumatiky a iné plastové komponenty do automobilov. Ako agentúru SITA informovala Silvia Jančovičová z Prezídia HaZZ, majiteľovi firmy vznikla škoda predbežne vyčíslená na 330-tisíc eur, škody na zničenej budove zatiaľ nevyčíslili. Na mieste zasahovalo 25 hasičov s ôsmimi kusmi hasičskej a výškovej techniky, podvečer prišla aj pomoc z Bratislavy. Pri likvidácii rozsiahleho požiaru pomáhali aj dobrovoľní hasiči. Uhasili ho až dnes krátko pred 1:30. Ako dodala Jančovičová, hasiči sú stále na mieste a miesto požiaru monitorujú, čo všetko plamene spôsobili, bude zisťovať expertízna skupina z Bratislavy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona