FOTO Požiar v Petržalke: Muž vyskočil z 12. poschodia, dopadol na robotníka!

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 12:27 • 2 min
FOTO Požiar v Petržalke: Muž vyskočil z 12. poschodia, dopadol na robotníka!

BRATISLAVA - Pri požiari v Bratislave - Petržalke došlo k zraneniu dvoch osôb. Pre TASR to potvrdila Bernadeta Múdra z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

slovakia

left justify in out

Muž údajne vyskočil z horiaceho bytu na 12. poschodí a dopadol na robotníka, ktorý zatepľuje panelák. Ako uviedol hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel, s viacerými život ohrozujúcimi poraneniami ho previezli do nemocnice. Robotník má zlomené obe predkolenia.

 

"Hasiči zasahovali pri požiari bytového domu na Holíčskej ulici v Bratislave. Požiar bol ohlásený niekoľko minúť po desiatej hodine doobeda," uviedla pre TASR Múdra.

 

Na mieste podľa nej ešte stále zasahujú bratislavskí hasiči, na zásahu sa ich celkovo zúčastnilo jedenásť. "Vykonávajú potrebné protipožiarne opatrenia," dodala Múdra. Na Holíčskej zasiahli záchranári, aj príslušníci Policajného zboru.

 

Podľa neoficiálnych informácií si muž v byte podrezal žily a byt zapálil. Následne vyskočil z okna a dopadol na iného muža. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies