FOTO Obrovská tragédia na východe Slovenska: Pri požiari zomreli tri deti

NETKY.SK • 18 December 2015, 11:23 • 2 min
FOTO Obrovská tragédia na východe Slovenska: Pri požiari zomreli tri deti

SAČUROV – Obrovská tragédia na východe Slovenska! V obci Sačurov v okrese Vranov nad Topľou začal horieť dom. Z neho vytiahli hasiči telíčka troch detí Martinka (4), Dominika (3) a Patrika (2). Ich matka (27), ktorá má okrem nich ešte štyri ďalšie deti je úplne na dne.

slovakia

left justify in out

K udalosti došlo včera večer v rómskej osade. Oheň tu zachvátil jeden z miestnych príbytkov. Hasiči pri likvidácii požiaru objavili najprv pozostatky dvoch detí a o niečo neskôr aj tretiu maloletú obeť.

 

Jedna dospelá osoba pri požiari utrpela popáleniny na viacerých častiach tela. Záchranári ju odviezli na ošetrenie do nemocnice. Išlo o príbuzného obetí.

 

Po príchode hasičov na miesto bola už strecha príbytku v plameňoch. S ohňom bojovali piati príslušníci HaZZ s dvoma kusmi techniky.      

 

Polícia začala trestné stíhanie

 

Trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia začali policajti z Vranova nad Topľou. Pri požiari v obci Sačurov prišli o život tri malé deti.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies