Požiar v nemocnici v nemeckom Bochume: Zahynuli dvaja ľudia

NETKY.SK • 30 September 2016, 08:51 • 2 min
Požiar v nemocnici v nemeckom Bochume: Zahynuli dvaja ľudia

BOCHUM - Príčiny požiaru, ktorý vypukol dnes v izbe jedného z pacientov na klinike Bergmannsheil v nemeckom meste Bochum a vyžiadal si dve obete a najmenej 16 zranených, nie sú ani niekoľko hodín po uhasení plameňov jasné.

slovakia

left justify in out

Objasní ich až prebiehajúce vyšetrovanie za účasti expertov, informovali dnes agentúra DPA, elektronické médiá spolkovej republiky či internetové vydanie denníka Bild.

 

Plamene sa, ako informovali hasičské zdroje, rozšírili v priebehu niekoľkých minút zo šiesteho aj na siedme a ôsme poschodie objektu, ba aj na strešnú konštrukciu. V inkriminovanom čase sa v budove nachádzalo 128 pacientov, z ktorých okrem dvoch sa podarilo všetkých zachrániť. Aj keď sa niektorí z nich dočkali pomoci až v krajnej núdzi a hľadali útočisko na balkóne, nikto pred plameňmi nehľadal únik skokom do hĺbky.

 

Napriek tomu utrpeli najmenej tri osoby ťažké zranenia, s ktorými ich previezli do nemocníc v Aachene, Wiesbadene a Lipsku.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona