Požiar v Košiciach: Ľudí museli v noci evakuovať z bytovky

NETKY.SK • 5 Január 2016, 09:13 • 2 min
Požiar v Košiciach: Ľudí museli v noci evakuovať z bytovky

PREŠOV - Požiar zasiahol v noci nadnes byt na siedmom poschodí v bytovom dome na Drábovej ulici na košickom Sídlisku KVP. Zasahujúci hasiči evakuovali z bytovky 24 ľudí. Po uhasení ohňa predbežne odhadli škodu na 5000 eur.

slovakia

left justify in out

Hlásenie o požiari dostali hasiči okolo 23.00 h. Oheň sa z balkóna rozšíril do vnútra bytu a v dome došlo k silnému zadymeniu.

"Celkovo bolo evakuovaných 24 obyvateľov z bytov v blízkosti požiarom zasiahnutého bytu, vrátane dvoch detí a jednej telesne postihnutej osoby, ktorá bola vynesená von," uviedol dnes pre TASR košický krajský hovorca Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Tomáš Berzetei.

 

Následkom požiaru nedošlo k zraneniam ľudí. Jeden policajt sa počas pokusu o uhasenie požiaru pred príchodom hasičov nadýchal splodín horenia, zaobišlo sa to však bez vážnejších následkov a po ošetrení záchranármi pokračoval vo výkone služby.

 

Príčina požiaru je predmetom zisťovania, predpokladá sa nejaká forma otvoreného ohňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies