Požiar v gelnickej nemocnici: Jeden pacient utrpel popáleniny 3. stupňa

NETKY.SK • 4 August 2014, 17:34 • 2 min
Požiar v gelnickej nemocnici: Jeden pacient utrpel popáleniny 3. stupňa

GELNICA - Na jednom z nemocničných oddelení v gelnickej nemocnici dnes popoludním horelo.

slovakia

left justify in out

Operačný dôstojník Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Spišskej Novej Vsi Martin Penták pre TASR uviedol, že požiar vypukol v jednej z izieb, v ktorej sa nachádzali štyria pacienti.
     

"Zamestnancom nemocnice sa do príchodu našich príslušníkov podarilo všetkých štyroch evakuovať z horiacej izby, pričom jeden z pacientov utrpel popáleniny tretieho stupňa. Vrtuľníkom ho previezli do nemocnice v Košiciach Šaci," priblížil Penták.
     

Zvyšných pacientov z nemocnice nebolo potrebné evakuovať, keďže hasičská stanica sa nachádza neďaleko nemocnice a gelnickým hasičom sa oheň podarilo včas zlikvidovať. Požiar bol nahlásený krátko po 15.30 h, na mieste zasahovali štyria príslušníci HaZZ v Gelnici s dvoma cisternami. Príčiny a okolnosti jeho vzniku zatiaľ nie sú známe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies