Požiar v drevovýrobe spôsobil škodu za desiatky tisíc eur

NETKY.SK • 12 Október 2015, 11:29 • 2 min
Požiar v drevovýrobe spôsobil škodu za desiatky tisíc eur

DLHÉ NAD CIROCHOU – Rozsahom väčší požiar zachvátil z noci nadnes objekt drevovýroby v obci Dlhé nad Cirochou (okres Humenné). Hasiči s ním bojovali asi štyri hodiny.

slovakia

left justify in out

„Išlo o požiar píly a kotolne, jeho príčina je v štádiu vyšetrovania. K zraneniu osôb nedošlo,“ informovali TASR z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove.

 

Na likvidácii požiaru sa podieľali príslušníci HaZZ z viacerých hasičských staníc v Humennom a v Snine. V dôsledku silného zadymenia boli pri zásahu odkázaní na autonómne dýchacie prístroje. S ohňom bojovali približne od 00.30 do 4.00 h.

 

Presná príčina požiaru zatiaľ nie je známa. Škodu predbežne vyčíslili na niekoľko desiatok tisíc eur. Na mieste sa momentálne zisťuje, nakoľko poškodil oheň okrem objektu drevovýroby aj technologické zariadenia v interiéri.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona