Požiar pri PKO uhasili, cesta je opäť prejazdná

NETKY.SK • 19 August 2013, 13:36 • 2 min
Požiar pri PKO uhasili, cesta je opäť prejazdná

BRATISLAVA - Požiar objektov na Nábreží armádneho generála L. Svobodu v Bratislave bol uhasený okolo 12:00, momentálne sa hasičské jednotky vracajú na svoju základňu.

slovakia

left justify in out

Pri požiari nebol nikto zranený. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Silvia Jančovičová.

Ako zároveň uviedla, niekoľko príslušníkov HaZZ za použitia termokamier prehľadáva priestory. Situácia je však pod dohľadom a o 11:30 bol už zrušený riadiaci štáb ako aj čerpacie stanovište pri Dunaji. K situácii sa vyjadrila aj hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Karina Považanová. Ako informovala, dopravné obmedzenia vyhlásené pre požiar pri bratislavskom PKO od Botanickej ulice do centra mesta, už neplatia. Vodiči môžu tento úsek naďalej využívať bez obmedzení. 

Požiar pri PKO ohlásili na operačné stredisko nadránom o 02:50. Na miesto udalosti boli vyslaní príslušníci Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta SR Bratislavy a Záchrannej brigády HaZZ v Malackách. Požiar pri bratislavskom PKO vypukol v opustenej budove pripravenej na asanáciu, rozšíril sa do športovej haly a objektu Výskumného ústavu vodného hospodárstva. Na budove športovej haly VKP a.s. Bratislava sa zrútila časť strechy, v objekte Výskumného ústavu vodného hospodárstva vyhoreli kancelárske priestory.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies