Požiar parkovacieho domu v Liverpoole zničil všetkých 1400 zaparkovaných áut

NETKY.SK • 1 Január 2018, 10:13 • 2 min
Požiar parkovacieho domu v Liverpoole zničil všetkých 1400 zaparkovaných áut

LIVERPOOL 1. januára (SITA) - Požiar vo viacpodlažnom parkovisku blízko Echo Arény v britskom Liverpoole zničil takmer 1400 automobilov.

slovakia

left justify in out

Úrady evakuovali obyvateľov z okolia a na miesto prišlo 21 hasičských áut. Polícia informovala, že parkovisko má kapacitu 1600 miest, pričom oheň zničil všetkých takmer 1400 áut, ktoré sa v čase požiaru nachádzali na mieste. "Doterajšie vyšetrovanie ukázalo, že požiar vznikol náhodne v jednom z áut a následne sa začal šíriť," uviedla polícia.

V spomínanej aréne museli zrušiť predstavenie v rámci podujatia Liverpool International Horse Show. Podľa organizátorov sú všetky kone, ktoré mali účinkovať v programe, v poriadku. Niektoré z nich museli presunúť z prvého podlažia parkoviska do arény.

Mesto následne otvorilo centrum pre tých, ktorí sa nemohli dostať domov, alebo potrebovali dočasné prístrešie. Starosta Liverpoolu Joe Anderson uviedol, že nikomu sa nič nestalo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies