Požiar 56 áut na kúpalisku Vincov les: Polícia ho preveruje ako všeobecné ohrozenie!

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 12:25 • 2 min
Požiar 56 áut na kúpalisku Vincov les: Polícia ho preveruje ako všeobecné ohrozenie!

SLÁDKOVIČOVO - Nedeľňajší požiar 56 áut na kúpalisku Vincov les pri Sládkovičove v Galantskom okrese vyšetruje polícia ako všeobecné ohrozenie.

slovakia

left justify in out

Policajti pokračujú v preverovaní informácií a dokumentovaní škôd. Výsluchy osôb, ktorým požiar zničil autá, sú naplánované v najbližších dňoch. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, policajti musia zistiť majiteľov všetkých poškodených vozidiel, ktorí boli nielen z okresu Galanta, Bratislavy a okolia, ale z iných častí Slovenska.

 

Požiar, ktorý vypukol krátko pred 14:00 úplne zničil 40 áut a ďalších 16 poškodil. Podľa prvotných odhadov sa škody vyšplhali na 400 000 eur. Privolaní experti v nedeľu predbežne vylúčili úmyselné podpálenie.

 

Na mieste zasahoval aj policajný psovod so psom, ktorý nepotvrdil prítomnosť externých horľavín, uviedla Linkešová.

 

Požiar likvidovalo takmer 20 hasičov z Galanty, Serede, Šale a Senca. Na miesto vyslali aj skupinu z Požiarnotechnického a expertízneho ústavu ministerstva vnútra. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies