Požiar mladého lesného porastu zlikvidovali hasiči do 1,5 hodiny

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 14:23 • 2 min
Požiar mladého lesného porastu zlikvidovali hasiči do 1,5 hodiny

NESLUŠA - Približne jeden a pol hodiny likvidovali v utorok (11. 3.) hasiči z Kysuckého Nového Mesta s členmi neslušského obecného hasičského zboru požiar mladého lesného porastu v Nesluši (okres Kysucké Nové Mesto).

slovakia

left justify in out

TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva (KR) Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline Miroslava Ondrichová.
      

Hasiči podľa nej po príjazde na miesto zistili, že v strmom teréne horí lesný porast na ploche 150 krát 100 metrov a požiar sa postupne rozširuje do priľahlého lesa. „Pre hasičskú techniku bol terén pri požiarisku nedostupný, preto hasiči hasili len pomocou jednoduchých hasiacich prostriedkov a genfo vakov naplnených vodou. Požiar uhasili o 15.20 hodine. Pri požiari sa nikto nezranil, príčina jeho vzniku je v štádiu zisťovania,“ uviedla Ondrichová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona