Požiar lítiových batérií v Seredi

NETKY.SK • 24 Október 2019, 08:18 • 2 min
Požiar lítiových batérií v Seredi

SEREĎ - Včera (23. októbra 2019) krátko pred 18.00 hod. bol ohlásený požiar skladu na Niklovej ulici v Seredi, okres Galanta.

slovakia

left justify in out

Po príjazde hasičov na miesto udalosti bolo zistené, že požiar sa nachádza v prízemnej časti budovy a jedná sa o požiar lítiových batérií.

 

Na lokalizáciu a likvidáciu boli nasadené dva útočné prúdy za súčasného ochladzovania okolia a technológie na poschodí a rozoberania paliet a kontajnerov s batériami.

 

img

 

Pri požiari boli použité dýchacie prístroje. Následne bola celá budova  odvetraná a skontrolovaná termokamerou. Pri požiari sa nikto nezranil.

 

Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania. Následkom požiaru vznikla majiteľovi skladu priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 20 000,- Eur. Na mieste udalosti zasahovali hasiči zo Serede a Galanty s 3 ks hasičskej techniky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies