Požiar hospodárskej budovy v Zákamennom likviduje takmer 20 hasičov

NETKY.SK • 25 Máj 2017, 10:08 • 2 min
Požiar hospodárskej budovy v Zákamennom likviduje takmer 20 hasičov

ZÁKAMENNÉ - Pri požiari hospodárskej budovy v Zákamennom (okres Námestovo), ktorý vypukol dnes ráno, zasahuje takmer 20 profesionálnych a dobrovoľných hasičov. Informovala o tom Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

slovakia

left justify in out

Doplnila, že majiteľ vyviedol z objektu dobytok do príchodu hasičov. "Z dôvodu silného zadymenia zasahujú hasiči v autonómnych dýchacích prístrojoch. Príslušníci evakuovali obyvateľov z blízko stojacej bytovky, pretože hrozilo, že sa požiar rozšíri aj na túto budovu. Momentálne sa požiar podarilo lokalizovať a očakáva sa úplná likvidácia," uviedla Farkasová.

 

Byty vo vedľajšej bytovke nie sú podľa nej po kontrole hasičov nijako poškodené. "Po úplnom uhasení hospodárskej budovy sa do nich majitelia budú môcť vrátiť. Pri udalosti zasahujú hasiči z hasičskej stanice v Námestove, zo Záchrannej brigády HaZZ v Žiline a dobrovoľní hasiči z obcí Novoť, Mútne a Zákamenné," dodala Farkasová.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies