Požiar hospodárskej budovy spôsobil škodu vo výške 40.000 eur

NETKY.SK • 10 Júl 2012, 04:30 • 2 min
Požiar hospodárskej budovy spôsobil škodu vo výške 40.000 eur

Požiar hospodárskej budovy spôsobil škodu vo výške 40. 000 eur - Slovensko V Tomášikove, v mestskej časti Pasienky, vznikol v nedeľu (8.

slovakia

left justify in out

img

V Tomášikove, v mestskej časti Pasienky, vznikol v nedeľu (8.7.) požiar strechy hospodárskej budovy. Na mieste zasahovali šiesti príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z hasičskej stanice Galanta. Informoval o tom TASR zastupujúci hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ v Trnave Marian Bugár.
      "Po príjazde na miesto udalosti príslušníci HaZZ zistili, že ide o požiar plachtovej strechy na hale výroby betónových prefabrikátov. Požiar sa zo strechy rozšíril na materiál uskladnený v hale, kde sa nachádzal vysokozdvižný vozík, stavebné náradie a palety," uviedol Bugár s tým, že vnútorný zásah vykonali hasiči v dýchacích prístrojoch a na lokalizáciu a likvidáciu požiaru nasadili jeden „C“ a jeden vysokotlakový prúd.
      Podľa hovorcu škodu predbežne odhadli na 40.000 eur a uchránené hodnoty na 99.600 eur.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona