Požiar chaty v Bratislave: Uhorel v nej 30-ročný muž

NETKY.SK • 22 Apríl 2016, 09:43 • 2 min
Požiar chaty v Bratislave: Uhorel v nej 30-ročný muž

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje okolnosti dnešného požiaru chatky v záhradkárskej oblasti na Jesienkovej ulici v Bratislave, pri ktorom uhorel 30-ročný muž.

slovakia

left justify in out

Hlásenie o požiari záhradnej chatky, ktorá sa nachádza v mestskej časti Vrakuňa, prijal krátko pred 8.00 h operátor núdzovej linky 112. Oznamovateľ požiaru informoval, že na mieste sa nachádza uhorený človek.

 

Po uhasení požiaru hasičmi sa na miesto dostavil zisťovateľ príčin požiarov. Ten sa podľa bratislavskej krajskej policajnej hovorkyne Tatiany Kurucovej nevyjadril k príčine vzniku požiaru. Polícia zistila totožnosť mŕtveho muža, Kurucová uviedla, že ide o 30-ročného Bratislavčana. Ohliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie.

 

"Presné príčiny, ako aj ďalšie okolnosti, za akých k smrti muža a vzniku požiaru došlo, sú predmetom vyšetrovania," doplnila Kurucová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies