Požiar bytu v Banskej Bystrici neprežil 80-ročný muž

NETKY.SK • 10 Máj 2023, 11:20 • 2 min
Požiar bytu v Banskej Bystrici neprežil 80-ročný muž

BANSKÁ BYSTRICA - Pri požiari bytu v Banskej Bystrici, ku ktorému došlo v stredu v ranných hodinách na sídlisku Fončorda, prišla o život jedna osoba.

slovakia

left justify in out

Potvrdila to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici Júlia Zeleňáková. "V dôsledku požiaru došlo k úmrtiu jednej osoby. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania," uviedla Zeleňáková. Ako priblížila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Kováčiková, pri požiari prišiel o život 80-ročný muž, presnú príčinu úmrtia určí súdna pitva.

 

"Taktiež sa bude skúmať presná príčina vzniku požiaru, keďže zisťovateľ príčin požiarov sa na mieste k presnej príčine vyjadriť nevedel," dodala Kováčiková s tým, že polícia v súvislosti s prípadom začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. K požiaru došlo v jednom z bytových domov na Tulskej ulici. Na mieste zasahovalo 11 príslušníkov HaZZ so štyrmi kusmi techniky, do zadymeného bytu museli hasiči vniknúť násilím. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona