Požiar 56 áut pri kúpalisku Vincov les: Policajný pes vylúčil extrémne horľaviny!

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 13:27 • 2 min
Požiar 56 áut pri kúpalisku Vincov les: Policajný pes vylúčil extrémne horľaviny!

SLÁDKOVIČOVO - Polícia pokračuje v preverovaní informácií a dokumentovaní škôd v prípade požiaru motorových vozidiel, ktorý sa stal počas uplynulého víkendu v Sládkovičove - Vincovom lese v okrese Galanta.

slovakia

left justify in out

Výsluchy osôb, ktorým požiar zničil autá, sú naplánované na najbližšie dni. Polícia musí stotožniť všetkých poškodených, nakoľko išlo o aj majiteľov, ktorí boli nielen z okresov Galanta, Bratislava a jej okolia, ale aj z iných častí Slovenska. TASR informovala dnes hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.
     

"Požiar, ktorý vznikol v nedeľu (20.7.), krátko pred 14.00 h, úplne zničil 40 áut a ďalších 16 poškodil. Podľa prvotných odhadov majiteľov áut vznikla škoda 400.000 eur. Privolaní experti predbežne vylúčili úmyselné konanie. Na mieste zasahoval aj policajt so psom Laura, ktorý nepotvrdil prítomnosť externých horľavín," uviedla hovorkyňa. Dodala, že vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie a prípad preveruje ako všeobecné ohrozenie.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona