Pozdĺž mexických hraníc s USA našli stovky kostrových pozostatkov

NETKY.SK • 11 Február 2014, 08:53 • 2 min
Pozdĺž mexických hraníc s USA našli stovky kostrových pozostatkov

MEXICO CITY - Stovky kostrových pozostatkov roztrúsených na usadlostiach v mestách ležiacich pozdĺž hraníc USA a Mexika objavila mexická polícia v rámci rozsiahleho pátrania po nezvestných osobách. Informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na mexické úrady.

slovakia

left justify in out

Hovorca prokuratúry štátu Coahuila Jesús Carranza v pondelok spresnil, že pozostatky boli spálené a bude veľmi náročné ich identifikovať. Mexická polícia neuviedla, či v tomto prípade podozrieva organizovanú zločineckú skupinu. Ide však o oblasť, kde dominuje známy drogový kartel Zetas.

Policajná operácia sa uskutočnila na usadlostiach v 11 rôznych mestách v okolí pohraničného mesta Piedras Negras po rozhovoroch s príbuznými nezvestných a bývalými miestnymi predstaviteľmi.

Vyšetrovatelia na niektorých farmách našli aj nábojnice a sudy s naftou, ktoré páchatelia pravdepodobne použili na spálenie tiel obetí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona