Poyet naštval majiteľa AEK, v klube končí

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 11:30 • 2 min
Poyet naštval majiteľa AEK, v klube končí

ATÉNY - Uruguajský internacionál Gustavo Poyet končí vo funkcii trénera futbalistov AEK Atény.

slovakia

left justify in out

Kedy presne, je ešte otázne, lebo médiá v utorok informoval, že po sezóne nezostane ďalej na lavičke, čo rozhnevalo majiteľa klubu Dimitrisa Melissanidisa. Poyet si totiž nezvolil najšťastnejšie načasovanie oznámenia takejto informácie, o svojej budúcnosti hovoril deň pred dôležitým prvým zápasom semifinále Gréckeho pohára proti Atromitosu.

"Bolo neprijateľné a nesprávne takto rozrušiť mužstvo len pár hodín pred semifinále. Z prostredia AEK nikdy neunikli nijaké podrobnosti z našich rozhovorov, prezradiť zástupcom médií obsah nášho stretnutia je neetické," zlostil sa Melissanidis. Podľa gréckych médií už Poyet nebude viesť ani stredajší pohárový duel, klub však na webe informoval len o "utorňajšom večernom rozhodnutí Gusa Poyeta nepokračovať v AEK aj po lete." Štyridsaťsedemročný bývalý hráč FC Chelsea či Tottenhamu Poyet koncom októbra prebral aténsky tím po Traianosovi Dellasovi. Informácie sú z webu Gazzetta.gr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona