Povodne v Bratislave sú ako atrakcia: Lákajú množstvo zvedavcov

NETKY.SK • 5 Jún 2013, 16:00 • 2 min
Povodne v Bratislave sú ako atrakcia: Lákajú množstvo zvedavcov

BRATISLAVA - Veľká voda v Bratislave láka množstvo zvedavcov. Kaviarne na nábreží pri obchodnom centre Eurovea sú plné a stovky ľudí tesne za policajnými páskami si fotia rozvodnený Dunaj, ktorý dosahuje až po trávnik.

slovakia

left justify in out

Ľudia s fotoaparátmi sa tlačia aj na Starom moste, aby urobili čo najlepšie zábery Dunaja, ktorý dnes o 15. hodine dosiahol 930 centimetrov. Množstvo zvedavcov lemuje aj nábrežie od Starého mosta až po River Park. 

Ďalší si chodia obzerať protipovodňové zábrany na Tyršovom nábreží, kde voda zaliala už takmer celé parkovisko medzi divadlom Aréna a Starým mostom. Pod vodou je aj detské ihrisko a Magio pláž. Niektorí pre lepšie zábery dokonca neváhajú ani preskakovať policajné pásky. Na situáciu dozerá polícia, ktorá ľudí upozorňuje, aby tieto zábrany neprekračovali.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies