Povodne sťažujú príjazd do Prahy, polícia upozornila na komplikácie

NETKY.SK • 4 Jún 2013, 10:58 • 2 min
Povodne sťažujú príjazd do Prahy, polícia upozornila na komplikácie

PRAHA - Česká polícia začala v noci na dnes odkláňať vozidlá pri vjazde do Prahy z juhu vzhľadom na zatopenie Strakonickej ulice vedúcej pozdĺž Vltavy.

slovakia

left justify in out

Polícia v súvislosti s ďalšou dopravnou komplikáciou vyzvala vodičov, aby si najmä dnes ráno dobre rozmysleli, či je nevyhnutné, aby vôbec do Prahy išli, informoval spravodajský server Novinky.cz.

Nákladné vozidlá odkláňali už v meste Dobříš, ležiacom 30 kilometrov južne od Prahy, a to v smere na Hostomice, a osobné autá v pražskej štvrti Zbraslav, uviedla pre Novinky.cz policajná hovorkyňa Jana Rösslerová.

Vjazd do hlavného mesta sa tým podľa jej slov ešte viac skomplikuje. Polícia síce neustále hľadá alternatívne cesty s cieľom zaistiť, aby doprava naďalej prúdila, no tie sa hľadajú stále ťažšie.

"Vyzývame preto verejnosť, predovšetkým vodičov, aby popremýšľali, či vôbec do Prahy potrebujú ísť. Ak áno, je potrebné, aby maximálne dbali na pokyny policajtov a nechali sprejazdnené pruhy pre MHD," zdôraznila hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies