Pôvodná zostava Sugababes vydá comebackový album

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 18:42 • 2 min
Pôvodná zostava Sugababes vydá comebackový album

LOS ANGELES - Členky pôvodnej zostavy už nefungujúcej anglickej skupiny Sugababes plánujú vydať comebackový album.

slovakia

left justify in out

Trojica v zložení Siobhán Donaghy, Mutya Buena a Keisha Buchanan by mala uviesť novinku na trh už na budúci rok. V rozhovore pre rozhlasovú stanicu Wandsworth Radio to počas londýnskeho festivalu Pride prezradila Siobhán Donaghy.

 

"Sugababes chystajú album, ktorý vyjde budúci rok. Nemôžem vám povedať presný dátum. Poznám ho, ale nemôžem ho prezradiť. Je to však na budúci rok," povedala 32-ročná rodáčka z Londýna.


Pôvodná zostava Sugababes sa na scénu vrátila v júli 2012 ako formácia Mutya Keisha Siobhan. V roku 2013 predstavili debutový singel Flatline, ku ktorému nakrútili aj videoklip. Začiatkom nasledujúceho roka plánovali vydať album, no doteraz sa tak nestalo a skupina je v súčasnosti neaktívna, k čomu sa Donaghy taktiež vyjadrila. "Najprv sme sa vrátili a potom nastala prestávka. Ale opäť na tom pracujeme, takže je to vzrušujúce," dodala autorka sóloviek Revolution In Me (2003) a Ghosts (2007).


Trio, Siobhán Donaghy, Mutya Buena a Keisha Buchanan, sa ako Sugababes dostalo do povedomia debutovým albumom One Touch (2000), obsahujúcim single ako Overload či Run For Cover. Bola to však jediná nahrávka, na ktorej pracovali spoločne. Spomínaná Donaghy odišla zo skupiny v roku 2001, pričom ju nahradila Heidi Range. V tomto zložení formácia vydala úspešné štúdiovky Angels With Dirty Faces (2002), Three (2003) a Taller In More Ways (2005). S posledným menovaným, ktorý obsahuje hity ako Push The Button a Ugly, dobyli britský albumový rebríček.

 

Dva mesiace po uvedení albumu na trh však skupinu opustila aj Buena a na jej miesto sa dostala Amelle Berrabah. Vznikli štúdiovky Change (2007), s ktorou sa taktiež dostali na prvú priečku albumového UK Chartu, a Catfights And Spotlights (2008). Napokon však z formácie odišla v roku 2009 aj Buchanan, pričom ju zastúpila Jade Ewen. Posledná zostava vydala rok nato album Sweet 7, ktorý však už nezískal takú popularitu a skupina sa v roku 2011 rozpadla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies