Povinná jazda Trnavy! Spartak hladko postúpil do ďalšieho kola Slovenského pohára aj bez viacerých opôr tímu

NETKY.SK • 27 September 2018, 12:10 • 2 min
Povinná jazda Trnavy! Spartak hladko postúpil do ďalšieho kola Slovenského pohára aj bez viacerých opôr tímu

Most pri Bratislave - Spartak Trnava zavítal v 3. kole Slovenského pohára do Mostu pri Bratislave. Súpera z nižšej ligy zdolal presvedčivo, aj keď nie takým vysokým rozdielom ako v predchádzajúcom zápase s Račou. Zverenci Radoslava Látala rozhodli už v prvom časti hry po zmene strán súper jedenkrát skóroval. V ďalšom kole sa Spartak predstaví na pôde Bardejova.

slovakia

left justify in out

Látal nechal v dohrávke tretieho kola Slovenského pohára oddychovať viacero opôr. Priestor dostali napríklad Skhirtladze, Dangubič či po dlhšom čase Pekár. Po zranení sa do zápasového rytmu dostával Lukáš Greššák, s kapitánskou páskou na ruke.

 

Od úvodnej sekundy sa červeno-čírni do svojho protivníka zahrýzli. Loptu mu prakticky nepožičiavali. V siedmej minúte sa radovali z prvého gólu. Dangubičov prienik zakončil zblízka Pekár, išlo však o ofsajdové postavenie.

 

O štyri minúty neskôr spartakovci už strelili regulárny gól. Center Luptáka zužitkoval zvnútra šestnástky Miesenbock. Legionár z Rakúska pálil presne k žrdi – 0:1. Po hetriku do siete Rače tak pridal svoj štvrtý presný zásah v aktuálnom ročníku Slovnaft Cup-u. Tlak hostí pokračoval i naďalej a v štrnástej minúte viedli o dva góly. Skhirtladzeho tvrdý pokus vyťahoval Idlbek až zo siete – 0:2. 

 

Výborný prvý polčas uzavrel v 35. minúte Ghorbani,keď mieril hlavou pod hornú konštrukciu brány. Centroval Janso – 0:3. Po zmene strán videli prítomní diváci iba jeden gól. Domácich fanúšikov potešil s naplnením hodiny hry Hrutka – 1:3. Uzavrel tak konečný rezultát. Spartak splnil "povinnú" jazdu a teší sa z postupu do ďalšieho kola. Čaká ho výjazd do Bardejova.

 

Najbližšie však privíta v sobotu od 18.00 hod bratislavský Slovan.

 

TJ Slovan Most pri Bratislave - FC Spartak Trnava 1:3 (0:3) /do 4. kola postúpil Spartak/

 

Zostava Spartak Trnava: Rusov – Lupták, Hladík, Greššák (C), Janso (46. Yilmaz) – Kulhánek (57. Jarovič) – Pekár, Skhirtladze, Dangubič, Miesenbock – Ghorbani (76. Horník)

 

Góly: 60. Hrutka - 10. Miesenbock, 14. Skhirtladze, 35. Ghorbani

700 divákov

 

img

 

 

 

 

 

TJ Slovan Most pri Bratislave - FC Spartak Trnava 1:3 (0:3)

/do 4. kola postúpil Spartak/

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies