Povetkinov tábor zvíťazil v "aukcii" pred duelom s Wilderom

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 07:36 • 2 min
Povetkinov tábor zvíťazil v "aukcii" pred duelom s Wilderom

MOSKVA - Promotér ruského profesionálneho boxera Alexandra Povetkina Andrej Riabinskij podľa očakávaní uspel s ponukou na celkový finančný objem, aký si jeho klient a Američan Deontay Wilder prerozdelia po ich chystanom súboji. Riabinskij v "aukcii" zvíťazil so sumou 7,15 miliónov amerických dolárov, konkurenciu v podobe Wilderovho zástupcu Loua DiBellu prekonal o viac než dva milióny USD.

slovakia

left justify in out

Povetkinov tábor získal kontrolu nad dejiskom aj termínom zápasu o opasok organizácie WBC v superťažkej hmotnostnej kategórii, ktorý vlastní jeho súper.

 

Lokalitu i termín musia potvrdiť do 11. marca, podpísané kontrakty odovzdať do 17. 3. a duel sa musí uskutočniť do 90 dní od "dražby". Tridsaťročný Wilder ako úradujúci šampión zinkasuje 70%, po zásahu spomenutej verzie sa však tieto percentá vypočítajú z 90% Riabinského ponuky. Zvyšných desať percent WBC rezervovala pre víťaza. "Ak sa bude bojovať v Rusku, dúfam, že si nájde čas miestny prezident Vladimir Putin, aby na vlastné oči videl, ako Deontay knokautuje ´Sašu´," odkázal DiBella podľa zámorského serveru ESPN.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies