Poukážky od mesta môžu seniori využiť na masáž, v kaderníctve či lekárni

NETKY.SK • 26 Apríl 2014, 15:41 • 2 min
Poukážky od mesta môžu seniori využiť na masáž, v kaderníctve či lekárni

BREZNO - Breznianski seniori si opäť môžu vyzdvihnúť v pokladni mestského úradu poukážky, mesto im podporu v tejto forme poskytuje už siedmy raz.

slovakia

left justify in out

"Mesto Brezno má záujem na skvalitňovaní života svojich obyvateľov. Touto formou dotácie chce mesto podporiť seniorov a dať im možnosť rozhodnúť sa, či dotáciu využijú na relax alebo zabezpečenie nevyhnutných potrieb pre život," konkretizovala pre TASR asistentka primátora mesta Alena Šperková.
      

Každý senior, ktorý splní podmienky, dostane sedem dvojeurových poukážok, teda ich celková hodnota je 14 eur. "Tým, že nemá jednu poukážku v celej hodnote, ale sú rozdelené na viaceré, môže si túto hodnotu rozdeliť na využitie viacerých služieb," podotkla Šperková. Poukážky dostane senior, ktorý dosiahol do konca minulého kalendárneho roka vek 65 rokov, má trvalý pobyt v meste Brezno a nemá voči nemu žiadne podlžnosti.
      

Poukážky platia do 15. decembra a občania na nich nájdu aj informácie o tom, kde ich môžu použiť. "Dôchodcovia ich môžu využívať na rôzne účely, ktoré sa každý rok mierne pozmeňujú podľa aktuálnych partnerov mesta. V tomto roku môžu poukážky použiť na služby ako pedikúra, masáž, kaderníctvo, holičstvo či v lekárňach," informovala Šperková. Seniori vnímajú podľa jej slov podporu zo strany mesta veľmi pozitívne. Najčastejšie využitie poukážok evidujú v lekárňach ako doplatok za lieky. Prvýkrát poskytlo Brezno poukážky v roku 2008.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies