Potvrdili raziu NAKA do viacerých reklamných firiem na viacerých miestach Slovenska

NETKY.SK • 6 Apríl 2017, 18:02 • 2 min
Potvrdili raziu NAKA do viacerých reklamných firiem na viacerých miestach Slovenska

BRATISLAVA - Polícia potvrdila, že príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) zasahujú na viacerých miestach Slovenska.

slovakia

left justify in out

"Môžeme potvrdiť, že na viacerých miestach Slovenska dnes vykonávajú príslušníci Národnej kriminálnej agentúry zaisťovacie úkony. Vzhľadom na prebiehajúce úkony trestného konania nie je možné poskytnúť k veci bližšie informácie, pretože by mohlo dôjsť k ohrozeniu, respektíve mareniu aktuálne prebiehajúceho dokazovania," uviedla pre agentúru SITA hovorkyňa policajného prezídia Denisa Baloghová.

Podľa portálu Webnoviny.sk od skorých ranných hodín Národná kriminálna agentúra, pravdepodobne jednotka finančnej polície, na viacerých miestach Slovenska vykonáva domové prehliadky. Viac ako sto policajtov podľa portálu dnes ráno spolu s kukláčmi vtrhlo do viacerých reklamných firiem na celom Slovensku, najviac však v Košickom a Bratislavskom kraji.

Podľa informácií portálu polícia vykonala raziu vo firmách pre závažnú ekonomickú trestnú činnosť. Spoločnosti podľa polície vykonávali neoprávnené výbery DPH a klientom optimalizovali dane. Má pritom ísť o miliónové straty pre štátny rozpočet. V jednej firme na východe Slovenska prehliadka trvá už viac ako šesť hodín a firma je stále hermeticky uzavretá, dodáva portál.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona