Potvrdené: William a Kate sa v apríli narodí druhé dieťa!

NETKY.SK • 20 Október 2014, 13:37 • 2 min
Potvrdené: William a Kate sa v apríli narodí druhé dieťa!

LONDÝN - Britský princ William a jeho manželka Catherine oficiálne potvrdili, že sa im v apríli 2015 narodí ich druhé dieťa. Uvádza sa to v dnešnom vyhlásení Kensingtonského paláca,

slovakia

left justify in out

"Ich kráľovské výsosti vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgeu s potešením potvrdzujú, že v apríli 2015 čakajú bábätko," píše sa vo vyhlásení, ktoré citovala agentúra DPA.  
     

Catherine podľa paláca stále trpí rannými tehotenskými nevoľnosťami, ale jej stav sa trvale zlepšuje. 
     

Druhé tehotenstvo vojvodkyne bolo oficiálne oznámené začiatkom septembra tohto roku. Odvtedy musela Kate pre nevoľnosti odvolať svoju účasť na viacerých verejných podujatiach. V utorok by sa však spoločne s manželom mala zúčastniť na oficiálnom uvítaní singapurského prezidenta Tonyho Tana, ktorý pricestuje na návštevu Británie. 
     

Princ George, prvorodený syn Williama a Catherine a v poradí tretí následník britského trónu, sa narodil 22. júla 2013. Rannými nevoľnosťami trpela Kate aj počas prvého tehotenstva. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona