Potvrdené: Trashmetalová kapela Metallica začala nahrávať nový album

NETKY.SK • 13 Október 2015, 15:28 • 2 min
Potvrdené: Trashmetalová kapela Metallica začala nahrávať nový album

BRATISLAVA - Americká trashmetalová kapela Metallica začala nahrávať dlho avizovaný nový album.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre EMGtv to uviedol frontman skupiny James Hetfield. "Práve v tomto momente nahrávame nový album, pričom používame tri rôzne gitary a každá znie inak," vyhlásil hudobník, ktorý ešte v apríli prezradil, že zatiaľ nepomenovaná nahrávka je hotová iba z 25 percent.

 


Metallica vznikla v roku 1981 v Los Angeles a momentálne jej zostavu okrem spomínaného Hetfielda tvoria aj gitarista Kirk Hammett, bubeník Lars Ulrich a basgitarista Robert Trujillo. Debutovali v roku 1983 albumom Kill 'Em All, po ktorom nasledovali štúdiovky Ride The Lightning (1984), Master Of Puppets (1986), ...And Justice For All (1988), Metallica (1991), Load (1996), Reload (1997), St. Anger (2003) a Death Magnetic (2008). Okrem toho majú na konte aj spoločný album s Louom Reedom s názvom Lulu (2011). Predvlani na jeseň kapela zverejnila snímku Metallica: Through The Never, ktorú nakrútil režisér a fanúšik kapely Nimród Antal. Dokument v 3D formáte prináša netradičný pohľad na dianie na javisku aj v zákulisí, a to prostredníctvom príbehu jedného z členov štábu, mladíka Tripa, ktorého stvárnil Dane DeHaan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies