Potvrdené: Psychicky chorá matka v Nemecku zabila seba i deti

NETKY.SK • 9 Február 2017, 07:10 • 2 min
Potvrdené: Psychicky chorá matka v Nemecku zabila seba i deti

KIRCHEHRENBACH - Špekulácie o rodinnej dráme, vyvolané nálezom troch mŕtvych tiel - matky a jej dvoch detí - v bavorskom Kirchehrenbachu, sa dnes večer ukázali ako opodstatnené.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovatelia totiž medzičasom vychádzajú z tézy, že 39-ročná matka zabila svoje deti vo veku dvoch a štyroch rokov a následne skoncovala so sebou, pričom založila v dome požiar a použila chemikáliu na jeho urýchlenie. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia momentálne vylučujú.

 

 

Príčinou úmrtia matky a detí boli tzv. popáleninový šok a otrava dymom.

 

Ako vyplýva ďalej z dnes večer zverejneného spoločného vyhlásenia kriminálnej polície a prokuratúry, matka zrejme trpela psychickým ochorením, na ktoré sa v minulosti aj liečila. Vyšetrovatelia však napriek tomu s určitosťou nevedia, či bolo toto ochorenie priamou príčinou zabitia detí a následnej samovraždy.

 

V obci, v ktorej žije asi 2300 ľudí, vyvolal prípad šok a smútok.

 

Policajtov zalarmovala v utorok istá známa zosnulej. Hliadka spozorovala bezduché telá už zvonku a privolala do zadymeného objektu hasičov. Oboch dymom priotrávených policajtov medzičasom prepustili z nemocnice.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona