Potvrdené: Obeťami otravy sa stali aj Skripaľove domáce zvieratá, našli ich v hroznom stave

NETKY.SK • 6 Apríl 2018, 12:52 • 2 min
Potvrdené: Obeťami otravy sa stali aj Skripaľove domáce zvieratá, našli ich v hroznom stave

LONDÝN — Obeťami otravy nervovoparalytickou látkou v anglickom meste Salisbury sa okrem bývalého agenta Sergeja Skripaľa a jeho dcéry stali aj ich dve morčatá a mačka. Informovala o tom v piatok britská vláda.

slovakia

left justify in out

Oba hlodavce našli mŕtve po tom, čo Skripaľov dom uzavreli pre vyšetrovanie. Mačku objavili v takom zlom stave, že sa veterinár rozhodol pre eutanáziu, aby "ukončil jej utrpenie".

Skripaľa a jeho dcéru Juliju našli v bezvedomí na lavičke v anglickom meste Salisbury 4. marca. Británia obvinila z útoku Rusko, Moskva to však odmieta. Ruský veľvyslanec pri OSN Vasilij Nebenzia na štvrtkovej schôdzi Bezpečnostnej rady poukázal na to, že Británia sa doteraz nevyjadrila k osudu ich domácich zvierat, čo by podľa jeho slov mohlo predstavovať dôležitú súčasť dôkazového materiálu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies