Potvrdené: Milan Kňažko bude kandidovať na prezidenta!

NETKY.SK • 22 November 2013, 13:24 • 2 min
Potvrdené: Milan Kňažko bude kandidovať na prezidenta!

BRATISLAVA - Milan Kňažko bude kandidovať na prezidenta SR. Potvrdil to v online rozhovore pre portál HNonline.sk s tým, že čas, kedy to oznámi aj so základnými témami a posolstvom, sa blíži.

slovakia

left justify in out

"Je to otázka krátkej doby, kedy to oficiálne zverejním," vyhlásila jedna z tvári Novembra '89. O post hlavy štátu sa chce uchádzať ako nestranícky a nezávislý kandidát, ktorý bude vždy dodržiavať ústavu, zákony a demokratické pravidlá. "Táto voľba nebude o menách, ale o smerovaní našej krajiny. Postupným vyvlastňovaním nezávislých ústavných inštitúcií, ktoré sú prepojené personálne a stávajú sa akýmsi ústredným výborom jednej osoby, sa vraciame k organizovanej zvrhlosti pred rok 89. Vláda jednej strany, aj keď vznikne na základe slobodných volieb, môže znamenať negatívny vývoj v krajine, a preto je dôležité, aby v polemike nezávislých, ale i opozičných inštitúcií vznikala harmónia, ktorá je demokratickým krajinám vlastná," uviedol Kňažko.

Podľa posledného prieskumu agentúry Focus by Kňažko získal 7,2 percenta hlasov. Bolo to však ešte v dobe, keď kandidatúru nepotvrdil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies