Potvrdené: Hviezdny športový pár čaká prírastok do rodiny!

NETKY.SK • 23 November 2017, 12:29 • 2 min
Potvrdené: Hviezdny športový pár čaká prírastok do rodiny!

BRATISLAVA - Už koncom septembra priniesli informáciu s takýmto obsahom, ale bez oficiálneho potvrdenia od manželského páru viaceré nemecké médiá. Tentoraz je to už oficiálne. Srbská bývalá jednotka svetového rebríčka tenistiek Ana Ivanovičová a nemecký futbalista klubu severoamerickej MLS Chicago Fire Bastian Schweinsteiger sa stanú rodičmi.

slovakia

left justify in out

Schweinsteiger vo štvrtok na facebooku uviedol: "Očakávame nového člena rodiny a sme za to vďační." Ivanovičová napísala: "Drobné rozšírenie našej famílie. Nemôžeme byť šťastnejší!!!" Pridala fotografiu s troma pármi tenisiek vrátane detských.

 

V septembri priniesli informáciu s takýmto obsahom a bez oficiálneho potvrdenia od manželského páru viaceré nemecké médiá, napríklad Bunte. Podľa spomenutého zdroja s odvolaním sa na nekonkretizované rodinné zázemie vtedy bola grandslamová šampiónka vo štvrtom mesiaci tehotenstva.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies