Potrestaný Gyömbér bude proti Bielorusku držať kolegom palce

NETKY.SK • 7 Október 2015, 13:40 • 2 min
Potrestaný Gyömbér bude proti Bielorusku držať kolegom palce

BRATISLAVA - Trest za tri nazbierané žlté karty mu nedovolí nastúpiť v piatkovom súboji C-skupiny kvalifikácie EURO 2016 proti Bielorusku, napriek tomu je pevne presvedčený, že spoluhráči aj bez jeho pomoci získajú "zlaté" tri body.

slovakia

left justify in out

Obranca slovenskej futbalovej reprezentácie Norbert Gyömbér bude na tribúne žilinského štadióna silno držať palce kolegom na ihrisku, aby rozhodli o postupe už v najbližšom zápase a "nenechávali" si to na kvalifikačnú derniéru v Luxembursku. "Mrzí ma, že nebudem môcť chalanom pomôcť v tomto ťažkom zápase. Verím však, že to aj bezo mňa zvládnu za tri body," povedal 23-ročný univerzál, ktorý dokáže alternovať v strede obrany, na jej kraji, ale tiež o formáciu vyššie ako štítový stredopoliar.

 

Aj jeho zásluhou je futbalové Slovensko na nohách a pripravuje sa na "Deň D". "Blíži sa veľké finále pre nás a vôbec pre celé Slovensko. Každý z nás urobí všetko pre to, aby sme už v piatok postúpili. V kabíne sa veľa rozprávame o najbližšom zápase a o tom, akým rýchlym tempom kvalifikácia beží. Nechceme nič podceniť, veríme, že v piatok sa rozhodne," doplnil legionár rímskeho AS.

 

Gyömbér si cez víkend vychutnal premiéru v drese "giallorossi", keď na pôde Palerma nastúpil v 83. minúte. Jeho mužstvo zvíťazilo 4:2. "Sú to super pocity, vyhrali sme a ja som si ten zápas užil. Hral som síce len desať minút, ale dúfam, že postupne tie minúty budú na moje konto pribúdať," dodal hráč, ktorý je v hlavnom meste Talianska na hosťovaní do 30. júna 2016 z Catanie Calcio.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies