Potrebuje vaše telo detox?

NETKY.SK • 26 Január 2015, 11:00 • 2 min
Potrebuje vaše telo detox?

BRATISLAVA - Ak sa cítite neustále unavene a "zmrznuto" a neviete príčinu možno je to znamenie, že vaše telo potrebuje detox. Detoxikácia vám pomôže reštartovať systém tela, zvýšiť energiu aj znížiť váhu. Viete aké sú najčastejšie príznaky, že vaše telo taký detox potrebuje?

slovakia

left justify in out

Únava

Ak sa cítite unavene po prebdenej noci to je pochopiteľné, ale ak trpíte chronickou únavou alebo ospalosťou mali by ste navštíviť svojho lekára. No najčastejším dôvodom býva, že váš organizmus je zanesený nestrávenými potravinami a nevhodným životným štýlom.

 

Nesústredenosť

Nesústrednosť ide ruka v ruke s únavou, ak sa cítite nesústredene počas celého dňa nie iba ráno je to ďalší dôkaz toho, že vaše telo potrebuje súrne detoxikáciu.

 

Zmeny nálad

Možno ani neviete ako je organizmus spojený so zmenami nálad. Váš životný štýl do veľkej časti ovplyvňuje vaše správanie Zlú náladu môžu spôsobovať živočíšne produkty,konzumácia mäsa vo väčšom množstve a mliečnych výrobkov, rovnako ako rafinovaného cukru.

 

Zvýšená chúť k jedlu

Zvýšená chuť na sladké alebo mastné potraviny je znamením toho, že vášmu telu niečo chýba. Ak pociťujete väčšiu chuť na jedlo ako inokedy zamerajte sa na svoje črevá  a doprajte im zdravé baktérie.

 

Podráždený žalúdok

Trpíte častou zápchou, hnačkou alebo plynatosťou? Môže to byť znamením rôznych ochorení ale tiež príznak zlej mikroflóry vo vašich črevách. Dodajte svojmu telo probiotiká.

 

Bolesť kĺbov

Vedeli ste že bolesť kĺbov môže byť jedným z príznakov celiakie? Bolesť kĺbov sa môže po čase prejaviť ak nemáte právenajzdravší životný štýl.

 

Ak trpíte aspoň štyrmi príznakmi z vyššie uvedených určite vyskúšajte detox. Neuškodí vám ale práve naopak pomôže vaše telo dostať do rovnováhy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies