Potomkovia Van Persieho a Nevilla hrajú za konkurenčné City

NETKY.SK • 18 Marec 2014, 13:13 • 2 min
Potomkovia Van Persieho a Nevilla hrajú za konkurenčné City

MANCHESTER - Robin van Persie a Phil Neville prekvapili, ich synovia hrajú za konkurenciu.

slovakia

left justify in out

Synovia dvoch hviezd súčasnosti a minulosti Manchestru United Robina van Persieho a Phila Nevilla futbalovo rastú v akadémii konkurenčného City. Fanúšikov červených diablov rozhodnutie rodičov oboch malých futbalistov pobúrilo. Sedemročný Shaqueel van Persie a jedenásťročný Harvey Neville sú podľa Manchester Evening News veľmi talentovaní. Dôvody, prečo im rodičia vybrali The Citizens, nie sú známe.

 

Robin van Persie prišiel do United v roku 2012 z Arsenalu Londýn. Phil Neville hral väčšinu svojej kariéry za mužstvo z Old Traffordu, kde pôsobil aj jeho brat Gary. "Úprimne si myslím, že Shaqueel má veľký talent pre futbal," povedal pred časom o svojom potomkovi Van Persie. Vedenie United odmietlo rozhodnutie svojich hviezd komentovať. Potomkovia Van Persieho a Nevilla ešte nemohli podpísať so City kontrakty, a preto je možné, že v budúcnosti by mohli nastupovať pokojne aj za United. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies