Potápači vyzdvihli z mora druhú čiernu skrinku z havarovaného ruského lietadla

NETKY.SK • 28 December 2016, 11:06 • 2 min
Potápači vyzdvihli z mora druhú čiernu skrinku z havarovaného ruského lietadla

MOSKVA - Ruskí potápači vyzdvihli dnes z morského dna druhú čiernu skrinku z lietadla Tu-154 s 92 ľuďmi na palube, ktoré sa v nedeľu neďaleko mesta Soči zrútilo do Čierneho mora. Informovalo o tom ruské ministerstvo obrany.

slovakia

left justify in out

Prvá čierna skrinka z havarovaného lietadla bola z morského dna vyzdvihnutá v utorok a experti v súčasnosti pracujú na analýze údajov, ktoré by mohli viesť k objasneniu príčin nešťastia.

 

 

Lietadlo ruského ministerstva obrany typu Tu-154 smerovalo na ruskú leteckú základňu Humajmím v sýrskej provincii Lázikíja. Nehodu nikto neprežil.

 

 

 

Medzi pasažiermi sa nachádzali desiatky spevákov ruského svetoznámeho armádneho súboru Alexandrovovci vrátane vedúceho Valerija Chalilova, ale aj novinári a vojaci.

 

Záchranári, ktorí od nedele prehľadávajú miesto dopadu lietadla, už lokalizovali v mori časť jeho trupu, vyzdvihli telá 17 obetí nešťastia, 223 častí ľudských tiel, ako aj jeden z troch motorov havarovaného stroja.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies