Potápač natočil, ako na neho zaútočil trojmetrový žralok

NETKY.SK • 18 Jún 2017, 14:44 • 2 min
Potápač natočil, ako na neho zaútočil trojmetrový žralok

Chladnú hlavu a poriadnu dávku duchaprítomnosti predviedol Američan Parker Simpson, ktorý sa minulý víkend ocitol v nebezpečenstve života. Počas lovu rýb harpúnou na neho i jeho kamaráta zaútočil takmer trojmetrový žralok, ktorý mal zálusk na ich rybie úlovky. Z desivého súboja si Parker odniesol prehryznutú nohu s poranenou podkolenou tepnou a video, ktoré len tak niekto nemá.

slovakia

left justify in out

Všetko sa zbehne veľmi rýchlo. Parker sa kamarátovi Justinovi chváli čerstvým úlovkom. Behom pár sekúnd k nim pripláva žralok a nasleduje dramatický súboj vo vode. Potápač reaguje rýchlo. Okamžite púšťa ulovené ryby, nenabitú harpúnu a snaží sa kopaním aj päsťami žraloka odohnať. Za chvíľku je po všetkom.

 

Predátor mizne a Parker kontroluje škody. Rozhryzené plutvy a prekusnuté podkolenie sú výsledkom jeho životného zápasu. Duchaprítomne ešte vykríkne na parťáka, aby zobral jeho harpúnu, a zamieri k lodi, kde mu ďalší ľudia zastavia krvácanie. Aj napriek preukázaniu výnimočne chladných nervov stratil Parker liter krvi a mal veľké šťastie, že sa žralok nevrátil k ďalšiemu útoku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies