Pošty budú v posledný deň podávania daňových priznaní dlhšie otvorené

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 15:52 • 2 min
Pošty budú v posledný deň podávania daňových priznaní dlhšie otvorené

BRATISLAVA – Na 84 vybraných poštách v rámci celého Slovenska budú v posledný deň podávania daňových priznaní k dani z príjmov (31. 3.) otváracie hodiny predĺžené.

slovakia

left justify in out

Nadštandardne budú otvorené väčšinou pošty v okresných a krajských mestách. Zoznam s rozšírenými otváracími hodinami zverejnila Slovenská pošta (SP) na svojej webovej stránke www.posta.sk.

 

"Zákazníkom chceme poskytnúť čo najväčší komfort pri podaní daňových priznaní. Podanie prostredníctvom pracovísk Slovenskej pošty by si však nemali nechávať na poslednú chvíľu," upozornila hovorkyňa SP Stanislava Pondelová.

 

V Bratislave bude otvorená pošta na Tomášikovej ulici 31. marca až do polnoci. "O túto poštu je veľký záujem. Minulý rok boli napríklad posledné dve daňové priznania podané pred polnocou," skonštatovala hovorkyňa SP. Predĺžené otváracie hodiny budú aj na pošte na Námestí SNP od 7. do 21. hodiny. V Trnave budú otvorené dlhšie tri pošty, v Banskej Bystrici štyri a v Košiciach päť pôšt. V Žiline, Nitre, Trenčíne a Prešove budú predĺžené otváracie hodiny na jednej pošte.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies