Postup Španielov sledoval rekordný počet televíznych divákov

NETKY.SK • 28 Jún 2012, 13:03 • 2 min
Postup Španielov sledoval rekordný počet televíznych divákov

Postup Španielov sledoval rekordný počet televíznych divákov - Futbal Španielske víťazstvo nad Portugalskom v semifinále európskeho futbalového šampionátu po strelách zo značky pokutového kopu sledovalo v stredu rekordných 18 miliónov televíznych divákov

slovakia

left justify in out

img

Španielske víťazstvo nad Portugalskom v semifinále európskeho futbalového šampionátu po strelách zo značky pokutového kopu sledovalo v stredu rekordných 18 miliónov televíznych divákov z krajiny obhajcov titulu.
      Osemnásť miliónov divákov predstavuje priemer z celého zápasu. Riadny hrací čas drámy v Donecku sledovalo viac ako 14 miliónov ľudí, 16,484 milióna predĺženie a 18,141 milióna televíznych divákov videlo podľa údajov spoločnosti Kantar Media vyše dvanásťminútový penaltový rozstrel. Údaje zahŕňajú merania prenosu, ktorý bol dlhší ako päť minút. Najviac ľudí - 19,086 milióna, videlo rozhodujúcu penaltu Cesca Fabregasa, približne o 23:30 hod. miestneho času.
      Víťazstvo Španielov 4:2 po penaltovom rozstrele rozhodlo o víťazovi bezgólového zápasu. Práva na prenosy z európskych futbalových majstrovstiev patria v Španielsku spoločnosti Telecinco, ktorá je časťou skupiny Mediaset spojenej s bývalým talianskym premiérom Silviom Berlusconim. Obhajcovia titulu sa v nedeľnom finále v Kyjeve stretnú s Nemeckom alebo Talianskom.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies