Postup medzi najlepšiu osmičku už Česi nemajú vo svojich rukách

NETKY.SK • 9 September 2019, 13:35 • 2 min
Postup medzi najlepšiu osmičku už Česi nemajú vo svojich rukách

PEKING - Včerajšie vystúpenie českej basketbalovej reprezentácie proti Grécku sa našim západným susedom nevydarilo. Napriek prehre však ešte stále môžu postúpiť do štvrťfinále MS.

slovakia

left justify in out

Proti Grécku to českým basketbalistom nevyšlo. Vyrovnaný priebeh celého zápasu zvládli v posledných minútach lepšie Gréci. šanca na postup Čechov však stále žije. Nemajú ju už ale vo vlastných rukách. Ak však USA zdolá Brazíliu, čo by sa podľa papierových predpokladov aj aktuálnej formy malo podariť, Česi postúpia medzi najlepšiu osmičku.

 

img

 

Tím okolo Tomáša Satoranského (NBA Chicago Bulls) potreboval na udržanie postupových nádejí neprehrať o viac ako 11 bodov. V priebehu stretnutia sa držali na dostrel. Po prvom polčase bol rozdiel len jednobodový 32:33, a v úvode tretej štvrtiny dokonca viedli. Záverečných 10 minút však poľavili a to sa im stalo osudným. Súperovi sa už podarilo odskočiť na rozdiel 12 bodov, no Česi s vypätím všetkých síl napokon skresali rozdiel v skóre na 7 bodov.

 

 

Pre českú reprezentáciu je to aj napriek prehre veľký úspech. veď súčasný najlepší hráč NBA Grék Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks) je najväčšou hviezdou celého šamponátu. 

 

img

 

K-skupina /Šen-čen/

Česko - Grécko 77:84 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona