Postup Dinama Záhreb, do skupiny aj premožiteľ Slovana APOEL

NETKY.SK • 24 August 2011, 12:33 • 2 min
Postup Dinama Záhreb, do skupiny aj premožiteľ Slovana APOEL

Postup Dinama Záhreb, do skupiny aj premožiteľ Slovana APOEL

slovakia

left justify in out

img

V utorňajších odvetných zápasoch play off futbalovej Ligy majstrov 2011/2012 si postup do skupinovej fázy vybojovali Bayern Mníchov, APOEL Nikózia, FC Villarreal, KRC Genk a Dinamo Záhreb. Z úspechu chorvátskeho šampióna sa teší aj slovenský útočník Jakub Sylvestr, ktorý odvetu na pôde Malmö FF presedel na lavičke náhradníkov. V prvom zápase vyhralo Dinamo doma 4:1, ďalej ho tak posúvala aj prehra 0:2 u súpera.
      APOEL Nikózia, ktorý v 3. predkole vyradil slovenského šampióna ŠK Slovan Bratislava, sa prebojoval ďalej na úkor Wisly Krakov. Vonku síce prehral 0:1, ale na Afroditinom ostrove sa zrodilo víťazstvo Cyperčanov 3:1. Favorizovaný španielsky Villarreal musel v odvete proti Odense BK doháňať manko 0:1. V prvom polčase na štadióne Madrigal mala "žltá ponorka" územnú prevahu a vytvorila si plejádu šancí, v najväčšej tutovke však ľahkovážneho strelca Rossiho vychytal Wessels. Päť minút po prestávke vo chvíľach vrcholiaceho tlaku Villarrealu si však Rossi napravil renomé a zblízka otvoril skóre. V 66. minúte si Rossi zopakoval gólovú situáciu a v 82. minúte po chybe hosťujúceho brankára spečatil postup španielskeho tímu Marchena.
      Až jedenástkový rozstrel rozhodol o postupe KRC Genk cez Maccabi Haifa.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies