Postrelená žena z Handlovej je naďalej v kritickom stave

NETKY.SK • 24 November 2014, 15:41 • 2 min
Postrelená žena z Handlovej je naďalej v kritickom stave

BANSKÁ BYSTRICA - Žena, ktorú 22. novembra popoludní v Handlovej postrelil doposiaľ neznámy páchateľ, je naďalej v kritickom stave.

slovakia

left justify in out

TASR o tom dnes informovala Ružena Maťašeje, hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici, kde je 36-ročná Martina s vážnymi poraneniami hlavy od rovnakého dňa hospitalizovaná.

 

Streľba v rodinnom dome na Fučíkovej ulici si okrem zranenia ženy vyžiadala aj dva životy, a to päťročného dievčatka - dcéry Martiny, a otca maloletej - 43-ročného Petra. 

 

Polícia v súvislosti s týmto prípadom začala v nedeľu (23.11.) trestné stíhanie vo veci pokračovacieho, obzvlášť závažného zločinu vraždy, v časti dokonaného a v časti v štádiu pokusu, ako i vo veci prečinu usmrtenia. Čo bolo príčinou tejto tragédie, pri ktorej vyhasol život malého dieťaťa a jeho otca a ktorej dôsledkom je matka maloletej v kritickom stave, je predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies