Postojári mieria do Brna, čaká na nás turnaj PML 3

NETKY.SK • 10 Jún 2022, 10:14 • 2 min
Postojári mieria do Brna, čaká na nás turnaj PML 3

V sobotu 11. júna predstaví organizácia Professional Muaythai League svoj v poradí tretí turnaj. Galavečer postojárskej elity sa tentoraz uskutoční v Brne a fanúšikovia sa môžu tešiť aj na titulový súboj.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Historicky prvého PML šampióna spoznáme v dueli Ivana Barteka s Melvinom Maném vo finále pyramídy Grand Prix do 95 kg. Druhý menovaný je tento rok mimoriadne aktívny a naposledy sme ho mohli vidieť na turnaji Oktagon Underground v pražskej O2 arene, kde sa mu podarilo v otváracom súboji celej karty rýchlo knokautovať Adama Kosuta. Teraz vystúpi priamo v hlavnom ťaháku. Jeho súper Ivan Bartek triumfoval na minulom turnaji nad Adamom Audym.

 

 

V akcii uvidíme aj majsterku sveta a Európy v thajskom boxe Moniku Chochlíkovú, ktorá v rámci pravidiel muay thai neprehrala v profi ringu už 1 648 dní a ide o hlavnú tvár mladej organizácie. Jej súperkou bude Juliette Lacroix. Zástupkyňa Victory Gym Trenčín bude mať v najbližšom období poriadne nabitý program, keďže ju o tri týždne čakajú Svetové hry v Spojených štátoch amerických, kde bude našu krajinu reprezentovať v K-1 a muay thai. Kvalifikácia na toto vrcholové podujatie v dvoch športoch sa doteraz ešte nikomu nepodarila.

 

 

Turnaj PML 3 priniesie aj ďalšie ženské zápasy. Viktorie Bulinová nastúpi proti Adriane Vrbovej, zatiaľ čo na prelims karte uvidíme duel Marcely Šafranovej a Veroniky Matzkeovej. Pozornosť púta aj súboj Tomíka Nguyena s Leom Borákom.

 

 

Zápasnícka karta PML 3

 

Finále Grand Prix do 95 kg: Melvin Mané vs Ivan Bartek

Monika Chochlíková vs Juliette Lacroix

Jiří Jaroš vs Denis Farkaš

Jiří Juríček vs Ivo Crhák

Tomík Nguyen vs Leo Borák

Jan Holec vs Benjamin Dolnák

Viktorie Bulinová vs Adriana Vrbová

Jiří Páv vs Richard Fleischer

Vladimír Malina vs Jakub Dobiaš

Marcela Šafranová vs Veronika Matzkeová

Filippo Giovanni Marchesini vs Samuel Šlesárik



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies